Διπλή βράβευση για τη GNC Web στα UX/CX Awards 2023

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η GNC Web τιμήθηκε με το Gold Award για την ιστοσελίδα της κορυφαίας νομικής εταιρίας Koutalidis Law Firm και το Silver Award για την ιστοσελίδα των διακεκριμένων Σχολών Καπάτου.
Διπλή βράβευση για τη GNC Web στα UX CX Awards 2023
Διπλή βράβευση για τη GNC Web στα UX CX Awards 2023

Τα βραβεία αυτά έρχονται ως αναγνώριση μιας ευρύτερης digital στρατηγικής που εφαρμόζουμε για τους πελάτες μας η οποία περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή βέλτιστων και καινοτόμων πρακτικών που εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις στο User Experience.

Η διπλή βράβευσή μας στα UX/CX Awards 2023 αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστα αποτελέσματα και απόδοση.

Koutalidis Law Firm

Η Koutalidis Law Firm είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη νομική εταιρία που ιδρύθηκε το 1930 στην Ελλάδα με πληθώρα εγχώριων και διεθνών πελατών, συμπεριλαμβανομένων επιφανών ελληνικών και διεθνών εταιρειών, μεγάλων επενδυτικών και εμπορικών τραπεζών και καταξιωμένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας με νομικό περιεχόμενο και υπηρεσίες ήταν για τη GNC Web μια σπουδαία πρόκληση που μας οδήγησε στο να κατανοήσουμε ακόμη περισσότερο τις νομικές εταιρίες, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές τους, όπως επίσης και τις ανάγκες των πελατών τους. 

Οι κύριες ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη μας, της Koutalidis Law Firm, ήταν η αναβάθμιση της ψηφιακής παρουσίας της εταιρείας και η δημιουργία ενός νέου ιστοχώρου που θα αποτύπωνε με ακρίβεια την κορυφαία θέση της στην αγορά. Στόχος ήταν να προσφέρουμε μια ευανάγνωστη, εύκολη στην πλοήγηση και λειτουργική διεπαφή, η οποία θα ενισχύει την πρόσβαση των χρηστών σε συγκεκριμένες νομικές υπηρεσίες και πρακτικές.

Όπως ανέφερε ο κος Πάνος Καραχάλιος Digital & Technology Manager της  Koutalidis Law Firm «Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της Koutalidis Law Firm και της GNC Web επέφερε μια σημαντική ψηφιακή ανανέωση της εικόνας της εταιρείας στο διαδίκτυο. Ο νέος ιστότοπος προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία πελάτη, συνδυάζοντας, μεταξύ άλλων, την ανανέωση της διαδικτυακής παρουσίας με τη μετάβαση και επέκτασή μας στα νέα σύγχρονα λειτουργικά γραφεία μας».

Στοιχεία που ανέδειξαν την υποψηφιότητα της GNC Web και την οδήγησαν στη διάκριση και την επιβράβευσή της με το Χρυσό βραβείο στα UX/CX Awards 2023 ήταν:

 • Εξατομίκευση της εμπειρίας του χρήστη: Η νέα ιστοσελίδα παρέχει εξατομικευμένη πλοήγηση και προτείνει σχετικές υπηρεσίες και πληροφορίες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επισκεπτών.
 • Καινοτομία στον σχεδιασμό: Χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και σχεδιαστικά μοτίβα, η ιστοσελίδα παρέχει μια ευχάριστη και ελκυστική εμπειρία περιήγησης.
 • Προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών: Συγκέντρωση των κυρίαρχων νομικών κατηγοριών που εξυπηρετεί η εταιρία και δημιουργία σαφούς κατηγοριοποίησης, που προσφέρει πληροφορίες για κάθε νομικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο πελάτης.
 • Ψηφιακή ανάδειξη της επαγγελματικότητας του πελάτη: Αναβάθμιση της εικόνας της Koutalidis Law Firm μέσω μιας μοντέρνας και επαγγελματικής παρουσίασης των γραφείων, των εταίρων και των συνεργατών τους.
 • Μετρήσιμα αποτελέσματα: Εντυπωσιακή αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, του αριθμού νέων χρηστών, των συνεδριών, του engagement rate, των προβολών και των events.

Σχολές Καπάτου

Ο Όμιλος Καπάτου είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που ξεκίνησε το 1983 και συνεχώς αναπτύσσεται. Προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, με πάνω από 70.000 διπλωματούχους στις γλώσσες που διδάσκει και δικές του εκδόσεις που χρησιμοποιούνται σε κέντρα ξένων γλωσσών και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας αλλά και την δυνατότητα online εκμάθησης για όσους θέλουν να κάνουν μαθήματα από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη. Με την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών και την υποστήριξη των ευχαριστημένων σπουδαστών του ο Όμιλος Καπάτου προσφέρει πρακτικές και σύγχρονες λύσεις για όσους θέλουν να επιτύχουν τους στόχους τους στην εκμάθηση γλωσσών.

Με πολυετή πορεία στον χώρο της εκμάθησης ξένων γλωσσών, η ιστοσελίδα των Σχολών Καπάτου ήταν ένα ενδιαφέρον case για τη GNC Web. Έπρεπε να βρούμε το σωστό balance μεταξύ ενός playfulness και τον συνδιασμό στοιχείων όπως χρωματικοί κώδικες από το branding. Τα key points ηταν: απλότητα, κομψότητα και ευκολία στη χρήση. Σημαντικό στοιχείο του design ήταν επίσης και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση με τους καθηγητές, το προσωπικό αλλά και τους επιτυχόντες των σχολών να βρίσκονται σε main focus. 

Το back end της σελίδας έπρεπε να είναι στιβαρό και βελτιστοποιημένο μιας και η GNC Web έχει αναλάβει τη συνολική digital στρατηγική των Σχολών Καπάτου που εκτός το design και development της ιστοσελίδας, περιλάμβάνει και το performance marketing. 

Μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν στην βραβευσή της με το Ασημένιο βραβείο στα UX/CX Awards 2023 ήταν:

 • Responsive design: Δεδομένου ότι οι επισκέπτες της σελίδας ανήκουν σε ένα πιο νεανικό κοινό, βελτιστοποιήσαμε την ιστοσελίδα για συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablet για να διασφαλιστεί μια ομαλή και εύκολη εμπειρία χρήσης.
 • Φόρμες Επικοινωνίας: Οι φόρμες επικοινωνίας δημιουργήθηκαν με κεντρικό άξονα το data driven performance marketing.
 • Information Architecture: Εφαρμόσαμε information architecture practices ώστε ο χρήστης ανα πάσα στιγμή να μπορεί να βρει τη σωστή πληροφορία, στο σωστό μέρος με τον σωστό τρόπο χωρίς να χάνεται. Απότελεσμα: η αύξηση του χρόνου παραμονής και καλύτερη επικοινωνία της πληροφορίας.
 • SEO: Εφαρμόσαμε on-page και off-page τακτικές SEO για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος είναι ορατός στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και βελτιστοποιήσαμε το περιεχόμενο για προβολή από κινητά τηλέφωνα.
 • Μετρήσιμα Αποτελέσματα: H αύξηση της επισκεψιμότητας, υψηλότερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη οδηγούν σε ενίσχυση του conversion rate και αποδοτικότερες digital marketing καμπάνιες για την νέα εκπαιδευτική περίοδο. 

   

Η διπλή βράβευσή μας λειτουργεί ως υπενθύμιση του εταιρικού μας οράματος: Deliver Digital Creativity That Works.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακούραστα με άξονες την απόδοση και την καινοτομία και στοχο να εξελίσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στους πελάτες μας.

Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα και αφοσίωση προς τον στόχο μας για την αρτιότερη παροχή ψηφιακών υπηρεσιών.

Your Trusted Digital Partner
GNC Web

To project σας, το επόμενο success story μας.

Ελάτε να συνεργαστούμε!

Επικοινωνήστε μαζι μας

Νέα & Ιδέες από το Blog

Διαβάστε όλες τις αναρτήσεις
Βράβευση για την GNC Web στα e-volution Awards 2024

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη βράβευση της GNC Web στα e-volution Awards 2024 στην κατηγορία Best in Jewelry, Watches & Accessories με το Bronze...

Black Friday 2023 – Απολογισμός και Ανάλυση

Το 2023, η Black Friday είχε μια αξιοσημείωτη επίδραση στην ελληνική αγορά. Τα καταστήματα, ανταποκρινόμενα στην αυξημένη ζήτηση, διεύρυναν την περίοδο των προσφορών, η οποία...

Διπλή βράβευση για τη GNC Web στα UX/CX Awards 2023

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η GNC Web τιμήθηκε με το Gold Award για την ιστοσελίδα της κορυφαίας νομικής εταιρίας Koutalidis Law Firm και το...

Digital Marketing για Fashion Brands

Στο σύγχρονο και ανταγωνιστικό κόσμο της μόδας, η επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την επιτυχία κάθε fashion brand.

Local Seo – Τοπικό SEO Τι είναι και πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας στα τοπικά αποτελέσματα της google

Μάθετε τα πάντα για την τοπική αναζήτηση της Google και διαβάστε συμβουλές για να κατακτήσετε την κορυφή των τοπικών αποτελεσμάτων.

Αύξηση πωλήσεων για eshop: 8 στοιχεία που πρέπει να προσέξετε

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του e-commerce! Η δημιουργία ενός e-shop είναι σίγουρα ένα σημαντικό βήμα για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να επεκτείνετε την...

To project σας, το επόμενο success story μας.

Ελάτε να συνεργαστούμε!

Επικοινωνήστε μαζι μας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή», συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.