WooCommerce Development

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το απόλυτα εξατομικευμένο eshop σας, συνδυάζοντας το WooCommerce και την δική μας τεχνολογία. Είμαστε Verified Agency του WooExperts Program.

woocommerce

Γιατί είναι σημαντικό να κατασκευάσει μια εταιρία WooExpert το Eshop σας

Γιατί είναι σημαντικό να κατασκευάσει μια εταιρία WooExpert το Eshop σας

Μην αφήνετε τα κλειδιά της επιχείρησής σας σε λάθος χέρια. Ως επαληθευμένοι WooExpert έχουμε την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για την ανάπτυξη  WooCommerce eshop. Στόχος είναι να διασφαλίσουμε ότι ως συνεργάτης μας θα έχετε υποστήριξη από τους πιστοποιημένους developers μας για τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Στη GNC Web μαθαίνουμε πρώτοι όλες τις τάσεις, αναβαθμίσεις και best practices, διασφαλίζοντας ότι το eShop σας λειτουργεί ομαλά και προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Ως Verified WooExperts παρέχουμε πολύτιμες συμβουλές και εξατομικευμένες λύσεις για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Έχουμε βαθιά κατανόηση των λειτουργιών της πλατφόρμας και προσαρμόζουμε το eShop σας έτσι ώστε να ταιριάζει με την ταυτότητα της επωνυμίας σας, το κοινό-στόχο σας και τα USP σας.

Η συνεργασία με τη GNC Web παρέχει ασφάλεια. Μπορείτε να είστε ήρεμοι γνωρίζοντας ότι το eShop σας κατασκευάζεται από επαγγελματίες που τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας. Επιπλέον, εάν προκύψουν προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες μετά το launch, έχετε πρόσβαση σε αποκλειστική WooCommerce Verified υποστήριξη.

Δημιουργούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας, όπως ακριβώς το φαντάζεστε

Δημιουργούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας, όπως ακριβώς το φαντάζεστε

Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική του WooCommerce

Αναζητάτε μια αξιόπιστη κατασκευή e-shop για την επιχείρησή σας;
Η GNC Web, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα WooCommerce για να κατασκευάσει ηλεκτρονικά καταστήματα βασισμένα στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας. To WooCommerce είναι μια high scalable ecommerce λύση, ιδανική για να την επεκτείνουμε και να την ενισχύσουμε χρησιμοποιώντας δική μας τεχνολογία.

Case studies

Αναπτύσουμε Αυτοματισμούς

Δημιουργούμε αυτοματισμούς και λειτουργίες για το WooCommerce eshop σας, ενισχύοντας τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας και εξαλείφοντας τις όποιες αδυναμίες της. Προσφέρουμε αυξημένη αποδοτικότητα και ευελιξία τόσο σε Front End όσο και σε Back End.

Η ομάδα developers μας είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία custom μηχανισμών που εξατομικεύουν τον τρόπο διαχείρισης του WooCommerce eshop σας. Αυτό σημαίνει απρόσκοπτη εμπειρία αγορών, εύκολη πλοήγηση, γρήγορους χρόνους φόρτωσης και εξατομικευμένες προτάσεις. 

Κατανοούμε ότι κάθε eshop έχει μοναδικές ανάγκες, γι’ αυτό συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να προσαρμόσουμε το κατάστημά σας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Γιατί εμάς

Χρησιμοποιώντας και εξελίσσοντας το WooCommerce για περισσότερα από 10 χρόνια και προσθέτοντας και τη δική μας τεχνολογία μπορούμε να προσφέρουμε custom λύσεις. Οι WooCommerce Development Experts της ομάδας μας μπορουν το παραδώσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Επιπλέον, έχοντας κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες του ελληνικού eCommerce, δημιουργούμε αυτοματισμούς και plugins που αυξάνουν την αποδοτικότητα και την ευελιξία του eshop σας.

Γέφυρα WooCommerce με ERP

Γέφυρα WooCommerce με ERP

Διασυνδέουμε το Woocommerce με το ERP που επιλέγει ο πελάτης ώστε να διασφαλίζεται η άμεση ενημέρωση των αποθεμάτων, πωλήσεων, πελατών κλπ.

Η διασύνδεση του WooCommerce με ένα σύστημα ERP (γέφυρα σε πραγματικό χρόνο) φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Έτσι υπηρετείται μια Omnichannel προσέγγιση στη διαχείριση του καταστήματός σας.

Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στη διασύνδεση με τα μεγαλύτερα ERP της ελληνικής αγοράς (Softone, Atlantis, Entersoft, κ.α.), στη GNC Web γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της κάθε εγκατάστασης και μπορούμε να προσαρμόσουμε τη γέφυρα στις δικές σας ανάγκες.

Ξέρουμε πως να δώσουμε λύσεις που πραγματικά λειτουργούν.

 

Η δύναμη του WooCommerce για τις επιχειρήσεις

Το WooCommerce είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Με ισχυρές δυνατότητες και φιλικό προς το χρήστη interface, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο του ηλεκτρονικού τους καταστήματος και να προωθήσουν τις πωλήσεις.

Η δύναμη του WooCommerce για τις επιχειρήσεις

Open Source σημαίνει ελευθερία

Το WooCommerce, ως open source πλατφόρμα, παρέχει την δυνατότητα να διαμορφώνουμε το eshop σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, δίνοντας σας παράλληλα πρόσβαση σε μια μεγάλη κοινότητα υποστήριξης.
Στη GNC Web είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη ώστε να προσθέσουμε νέες λειτουργίες, να τροποποιήσουμε το design, να ενσωματώσουμε επιπλέον τεχνολογία ανάλογα με το τι απαιτείται για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Modular Customizability

Αφήστε το Eshop να δουλέψει για εσάς και όχι εσείς γι αυτό. Bελτιώνουμε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας προσθέτοντας ισχυρές δυνατότητες, όπως προηγμένα εργαλεία analytics και reporting, βελτιστοποίηση SEO, συστήματα διαχείρισης αποθέματος και πολλά άλλα.

Performance Marketing by GNC Web

Μέσα από custom tailored τεχνολογίες developed by GNC, προσφέρουμε απρόσκοπτη ενοποίηση με δημοφιλείς πλατφόρμες digital marketing και εργαλεία του οικοσυστήματος όπως Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Merchant Center και Facebook Ads Manager, Meta Business Suite. Αυτή η ενοποίηση παρέχει στις επιχειρήσεις ανεκτίμητες πληροφορίες δεδομένων που με τη σωστή στρατηγική μπορούν να αξιοποιηθούν για marketing campaigns με στόχο την αύξηση των πωλήσεων του eshop σας. Κατανοώντας τα πρότυπα συμπεριφοράς και τις προτιμήσεις των πελατών μέσω λεπτομερών αναφορών και analytics, βελτιστοποιούμε την digital strategy για performance marketing.

Προσαρμοστικότητα και scalability

Στη GNC προσαρμόζουμε και αναπτύσσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα παράλληλα με τις ανάγκες επιχείρησής σας. Είτε είστε μια νέα επιχείρηση που θέλει να δημιουργήσει μια αξιόπιστη πλατφόρμα eshop είτε είστε ήδη μέρος του digital experience και θέλετε να αναβαθμίσετε την παρουσία σας, η GNC Web προσφέρει ένα συνδυασμό επέκτασης, απόδοσης και αξιοπιστίας. Καθώς η τεχνολογία προχωρά αστραπιαία στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η αξιοποίηση της δύναμης του WooCommerce διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας παραμένει μπροστά σε μια ταχέως εξελισσόμενη και άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Γιατί GNC;

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη για τη δημιουργία ενός eshop είναι μια από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις που καλείστε να λάβετε. Η επιτυχία της online επιχείρησής σας εξαρτάται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοση του eshop σας.

Στην GNC, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να εκπληρώσουμε αυτές τις απαιτήσεις, προσφέροντάς σας ένα eshop που διακρίνεται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για να βελτιστοποιήσουμε την ταχύτητα και την απόδοση του eshop σας.

Συνειδητοποιούμε ότι η ασφάλεια είναι αποφασιστικής σημασίας στην online εμπειρία. Γι’ αυτό εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα για να προστατεύσουμε την ιστοσελίδα και τα δεδομένα των πελατών σας.

Φροντίζουμε να παραμένουμε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες απειλές και τις βέλτιστες πρακτικές στην ασφάλεια των πληροφοριών, εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία του eshop σας.

Κατανοούμε τις ανάγκες των συνεργατών μας, προσφέροντας προσωπική συμβουλευτική και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Στη GNC είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, από την αρχική ιδέα και την υλοποίησή της μέχρι το customer service. Αν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας ηλεκτρονική επιχείρηση ή ακόμα και αν έχετε απορίες σχετικά με το WooCommerce, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χρησιμοποιώντας και εξελίσσοντας το WooCommerce για περισσότερα από 10 χρόνια και προσθέτοντας και τη δική μας τεχνολογία μπορούμε να προσφέρουμε custom λύσεις.

Οι WooCommerce Development Experts της ομάδας μας μπορούν το παραδώσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε.

Έχοντας κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες του ελληνικού eCommerce, δημιουργούμε αυτοματισμούς και plugins που αυξάνουν την αποδοτικότητα και την ευελιξία του eshop σας.

Θέλετε ένα απόλυτα personalized WooCommerce eshop;
Ελάτε να συνεργαστούμε!

Θέλετε ένα απόλυτα personalized WooCommerce eshop;

Ελάτε να συνεργαστούμε!
Επικοινωνήστε μαζί μας

Νέα & Ιδέες από το Blog

Διαβάστε όλες τις αναρτήσεις
Βράβευση για την GNC Web στα e-volution Awards 2024

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη βράβευση της GNC Web στα e-volution Awards 2024 στην κατηγορία Best in Jewelry, Watches & Accessories με το Bronze...

Black Friday 2023 – Απολογισμός και Ανάλυση

Το 2023, η Black Friday είχε μια αξιοσημείωτη επίδραση στην ελληνική αγορά. Τα καταστήματα, ανταποκρινόμενα στην αυξημένη ζήτηση, διεύρυναν την περίοδο των προσφορών, η οποία...

Διπλή βράβευση για τη GNC Web στα UX/CX Awards 2023

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η GNC Web τιμήθηκε με το Gold Award για την ιστοσελίδα της κορυφαίας νομικής εταιρίας Koutalidis Law Firm και το...

Θέλετε ένα απόλυτα personalized WooCommerce eshop ; Ελάτε να συνεργαστούμε!

Ελάτε να συνεργαστούμε!
Επικοινωνήστε μαζί μας