Κουταλίδης Law Firm

Δικηγορική εταιρεία

Κορυφαία δικηγορική εταιρεία με διεθνή αναγνώριση

Η Koutalidis Law Firm είναι μια κορυφαία δικηγορική εταιρεία με έδρα την Αθήνα. Με κληρονομιά που χρονολογείται από το 1930 και πελατολόγιο που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο διάσημες επιχειρήσεις και προσωπικότητες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, η ομάδα της, αριθμεί περισσότερους από 60 εξειδικευμένους δικηγόρους σε διάφορους τομείς της νομικής.

Ξεχωρίζει για την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία όσο και για την αφοσίωση σε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Στόχος της είναι η παροχή νομικών υπηρεσιών και λύσεων αιχμής με αίσθημα υψηλής ευθύνης και δέσμευσης για αριστεία. Το έργο της Koutalidis Law Firm αναγνωρίζεται σταθερά από: IFLR1000, Chambers Partners, Legal 500 και Global Competition Review (GCR), μεταξύ άλλων.

koutalidis.gr

Μοντέρνο Custom Design
Σχεδιάσαμε ένα πλήρως λειτουργικό μοντέρνο αλλά και γρήγορο ιστότοπο έχοντας στο μυαλό μας την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

SEO-optimized περιεχόμενο
Βελτιστοποιήσαμε το περιεχόμενου του ιστότοπου για τις μηχανές αναζήτησης και εφαρμόσαμε συγκεκριμένες τεχνικές SEO προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η δικηγορική εταιρεία Koutalidis θα έχει προωθημένη προβολή.

Mobile-Friendly
Επιπλέον, δεδομένου ότι η χρήση των κινητών τηλεφώνων έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής, φροντίσαμε ο ιστότοπος να είναι φιλικός προς τα κινητά και τα tablet, ώστε να διασφαλίσουμε την εύκολη πρόσβαση του χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή.

Ξεκινήστε τώρα ένα νέο project

Εμπιστευτείτε τη τεχνογνωσία και την εμπειρία μας και ελάτε να συνεργαστούμε!

Ζητήστε προσφορά

Ξεκινήστε τώρα ένα νέο project

Εμπιστευτείτε τη τεχνογνωσία και την εμπειρία μας και ελάτε να συνεργαστούμε!

Ζητήστε προσφορά