Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser

Κέντρο διαθλαστικών επεμβάσεων

Το μεγαλύτερο κέντρο διαθλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα

Το ΑΘΗΝΑΪΚO ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚO LASER ιδρύθηκε το 1996 και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διαθλαστικής χειρουργικής στην Ευρώπη διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό για τη διενέργεια όλων των διαθλαστικών επεμβάσεων. Το κέντρο έχει πραγματοποιήσει επεμβάσεις σε περισσότερους από 65.000 ασθενείς και διαθέτει το μεγαλύτερο αριθμό συνεργατών χειρουργών οφθαλμιάτρων με υψηλή ειδίκευση στη διαθλαστική χειρουργική.

Επιπλέον, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά φυτώρια επιστημονικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας στον τομέα της διαθλαστικής χειρουργικής, προσφέροντας συχνά εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα.

arl.gr

Custom Web design

Σχεδιάσαμε το website, έτσι ώστε να παρέχει στους επισκέπτες εύκολη και γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα να συμβαδίζει με το brand που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια το Κέντρο.

Πρωτότυπο περιεχόμενο

Σε συνεργασία με τους επιστημομικούς υπεύθυνους του κέντρου, δημιουργήσαμε αναλυτικά και SEO-friendly κείμενα σχετικά με τις διαθλαστικές παθήσεις, μετεγχειρητικές οδηγίες αλλά και συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι ασθενείς.

Mobile-Friendly

Με την χρήση των smartphones και των tablets να αυξάνεται διαρκώς, σχεδιάσαμε ένα mobile friendly website ώστε να παρέχουμε μια βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης που θα επιτρέπει στους χρήστες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα από όποια συσκευή θέλουν.

Ξεκινήστε τώρα ένα νέο project

Εμπιστευτείτε τη τεχνογνωσία και την εμπειρία μας και ελάτε να συνεργαστούμε!

Ζητήστε προσφορά

Ξεκινήστε τώρα ένα νέο project

Εμπιστευτείτε τη τεχνογνωσία και την εμπειρία μας και ελάτε να συνεργαστούμε!

Ζητήστε προσφορά