Πόσο Κοστίζει μια Ιστοσελίδα;

Όταν ξεκινάτε να σκέφτεστε τη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας ή το προσωπικό σας brand, το πρώτο ερώτημα που πιθανόν να σας έρθει στο μυαλό είναι: «Πόσο θα μου κοστίσει;»
πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα
πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα

Πόσο Κοστίζει η κατασκευή μιας Ιστοσελίδας;

Η απάντηση για το κόστος μιας σελίδας δεν είναι πάντα απλή. Αντίθετα, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Στην GNC Web κατανοούμε ότι κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική και το ίδιο ισχύει και για τις ανάγκες σας. Εξετάζουμε προσεκτικά τους στόχους και τις προσδοκίες σας, την πολυπλοκότητα της σχεδίασης, την πλατφόρμα ανάπτυξης, καθώς και τις επιπλέον λειτουργίες που επιθυμείτε, προκειμένου να καταλήξουμε στο κόστος.

Μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι από ένα blog, ένα πλήρως δυναμικό site πλούσιο σε περιεχόμενο και διαδραστικές δυνατότητες έως και ένα πλήρες και ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Στην GNC Web, σας βοηθάμε να αποφασίσετε τι ακριβώς χρειάζεστε, ενώ παράλληλα διασφαλίζουμε ότι η τελική σας ιστοσελίδα θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και σχεδιασμό.

Όταν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα, το πραγματικό κόστος μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τις τεχνικές απαιτήσεις και τα εργαλεία που θα χρειαστούν. Η ανάλυση του κόστους μιας ιστοσελίδας είναι πολύπλοκη, αφού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Κόστος κατασκευής και είδος website

Δεν είναι όλες οι σελίδες ίδιες. Η κατασκευή ενός βασικού blog ή μιας προσωπικής ιστοσελίδας διαφέρει από ένα μεγάλο eShop, μια επαγγελματική σελίδα ή μια πλατφόρμα online σεμιναρίων. Πριν ξεκινήσετε είναι σημαντικό να σκεφτείτε τις ανάγκες σας και τα αποτελέσματα που περιμένετε από μια ιστοσελίδα. 

Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Βασικό Blog ή Προσωπική Ιστοσελίδα:

 • Λειτουργικότητα: Σελίδες για παρουσίαση του εαυτού σας, portfolio, βιογραφικό, ή σκέψεις/ιδέες. Φόρμες επικοινωνίας για εύκολη επαφή.
 • Στόχος: Προβολή, δικτύωση, εύρεση πελατών ή απλά για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας.
 • Παραδείγματα: Ιστοσελίδες συγγραφέων, καλλιτεχνών, ελεύθερων επαγγελματιών ή απλά ατόμων που θέλουν να έχουν online παρουσία.

Επαγγελματική Ιστοσελίδα:

 • Λειτουργικότητα: Παρουσίαση της επιχείρησης, υπηρεσιών ή και προϊόντων. Δυνατότητα συλλογής δεδομένων π.χ. email για marketing, φόρμες επικοινωνίας, βελτιστοποίηση SEO για υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης κ.α.
 • Στόχος: Ενημέρωση επισκεπτών ιστοσελίδας, προσέλκυση νέων πελατών, αύξηση πωλήσεων, δημιουργία brand awareness, ενίσχυση της αξιοπιστίας κ.α.
 • Παραδείγματα: Ιστοσελίδες εταιρειών παροχής υπηρεσιών, ελεύθερων επαγγελματιών όπως γιατροί, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, δικηγόροι, ψυχολόγοι, ιστοσελίδες εστιατορίων, καταστημάτων τοπικού ενδιαφέροντος, υπηρεσίες εκπαίδευσης όπως φροντιστήρια ξένων γλωσσών, ιστοσελίδες τουριστικών επιχειρήσεων, ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων κ.α.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eShop):

 • Λειτουργικότητα: Πλήρης δυνατότητα διαχείρισης προϊόντων (καταχώρηση, τροποποίηση, κατηγορίες), καλαθιού αγορών, πληρωμών μέσω διαφόρων μεθόδων πληρωμής όπως πιστωτικές κάρτες, Paypal, KLARNA, Google Pay, Apple Pay, IRIS κλπ  αποστολής παραγγελιών, ενημέρωσης πελατών κλπ. Σύνδεση με αποθέματα και λογιστικά συστήματα ERP όπου απαιτείται κ.α.
 • Στόχος: Πώληση προϊόντων online, 24/7 διαθεσιμότητα, απευθείας επαφή με πελάτες, συλλογή δεδομένων για ανάλυση αγοραστικής συμπεριφοράς.
 • Παραδείγματα: eShop ρούχων, κοσμημάτων, αξεσουάρ, ηλεκτρονικών ειδών, βιβλίων, χειροποίητων προϊόντων κ.α.

Κάποια επιπλέον παραδείγματα ιστοσελίδων

 • Ιστοσελίδα Κράτησης Ραντεβού: Για κομμωτήρια, ενοικίαση οχημάτων/σκαφών ή άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να δέχονται κρατήσεις ή ραντεβού online.
 • Ιστοσελίδα Funding: Για crowdfunding projects, ΜΚΟ, φιλανθρωπικές οργανώσεις ή startups.
 • Ιστοσελίδα/Πλατφόρμα Members Only: Για κλειστές ομάδες μελών, συνδρομητικές υπηρεσίες, online σεμινάρια κ.α.

Πόσο κοστίζει ένα website; Κατανόηση των βασικών στοιχείων και απαιτήσεων

Όταν αποφασίζεις να δημιουργήσεις μια ιστοσελίδα, το κόστος μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Εδώ θα εξετάσουμε τις βασικές παραμέτρους που πρέπει να λάβεις υπόψη σου, ξεκινώντας από την επιλογή πλατφόρμας έως τις λειτουργίες που θα ενσωματώσεις.

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας και επιλογή πλατφόρμας

Η επιλογή της πλατφόρμας καθορίζει τον πυρήνα, τη δομή και τη λειτουργικότητα μιας ιστοσελίδας. Tο WordPress είναι μια δημοφιλής επιλογή λόγω της ευκολίας χρήσης και ανάπτυξης καθώς και της μεγάλης κοινότητας υποστήριξης. Μια ιστοσελίδα WordPress με standard design δηαλδή με έτοιμο θέμα μπορεί να είναι πιο οικονομική και να έχει ταχύτερη υλοποίηση. Μια ιστοσελίδα WordPress με Custom Design απαιτεί περισσότερες ώρες εργασίας και εξειδικευμένη γνώση πράγμα που μεταβάλει το κόστος. 

Ας τα δούμε αναλυτικά τι μπορεί να προσφέρει η GNC Web για εσάς

1. Ιστοσελίδα WordPress:

 • Πλεονεκτήματα: Ευκολία χρήσης, μεγάλη κοινότητα υποστήριξης, πληθώρα plugins και έτοιμων themes, οικονομική επιλογή για απλές ιστοσελίδες.
 • Κατάλληλο για: Blog, προσωπικές ιστοσελίδες, μικρές επιχειρήσεις ακόμη και για online καταστήματα που επιζητούν χαμηλό κόστος έναρξης.

2. Έτοιμα Designs από Templates:

 • Πλεονεκτήματα: Χαμηλό κόστος, γρήγορη υλοποίηση, εύκολη εγκατάσταση και χρήση.
 • Κατάλληλο για: Απλές ιστοσελίδες με βασικές λειτουργίες, προσωπικές ιστοσελίδες, landing pages.

3. Custom WordPress Design:

 • Πλεονεκτήματα: Περισσότερη ευελιξία, brand elements, προσαρμογή στις ακριβείς ανάγκες σας, υψηλότερης ποιότητας τελικό απότελεσμα.
 • Κατάλληλο για: Επαγγελματικές ιστοσελίδες, eShops, ιστοσελίδες οργανισμών κ.α.

4. Custom WordPress Development:

 • Πλεονεκτήματα: Καλύτερη προσαρμογή στις ανάγκες της επιχείρησής σας, εξατομικευμένες λειτουργίες, απόλυτη ευελιξία.
 • Κατάλληλο για: Επιχειρήσεις με εξειδικευμένες απαιτήσεις και λειτουργίες, ιστοσελίδες με μοναδικές δυνατότητες που δεν καλύπτονται από υπάρχοντα plugins.

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας και λειτουργίες/χαρακτηριστικά

Το είδος της ιστοσελίδας σας καθορίζει και μια σειρά από λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Μερικές από αυτές είναι:

Φόρμες επικοινωνίας: Δυνατότητα για τους επισκέπτες να αφήνουν μηνύματα ή να ζητούν πληροφορίες.

Photo και video galleries: Παρουσίαση εικόνων και video σε διαδραστικό format.

Blog: Ενότητα για δημοσίευση άρθρων και ενημερώσεων.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ): Σελίδα με συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για βοήθεια των χρηστών.

Ενσωμάτωση Κοινωνικών Μέσων: Κουμπιά και λειτουργίες για κοινοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα καθώς και feed από τα social media όπως Ιnstagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, TikTok, Pinterest.

Newsletter: Φόρμα για εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο και αυτοματοποίηση.

Multi Language Site: Δυνατότητα επιπλέον γλώσσας στην ιστοσελίδα σας.

Προσβασιμότητα: Ορισμένα website υποχρεούνται να είναι προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ (screen readers, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς, χρωματική αντίθεση κ.ο.κ)

Κάθε επιπλέον λειτουργία μπορεί να απαιτεί επιπρόσθετη προγραμματιστική εργασία και άρα αυξάνει το συνολικό κόστος της ιστοσελίδας.

πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδων και custom development

Σε πολλές περιπτώσεις, οι έτοιμες “out of the box” λύσεις δεν επαρκούν για να καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες μιας επιχείρησης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το custom development αποτελεί ιδανική επιλογή.

Τι είναι το Custom Development;

Το Custom Development περιλαμβάνει την ανάπτυξη μοναδικού κώδικα, προσαρμοσμένου στις ακριβείς απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Η GNC διαθέτει μια έμπειρη ομάδα developers, η οποία αναλαμβάνει:

 • Ανάλυση των αναγκών σας: Συζητάμε μαζί σας για να κατανοήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις και τους στόχους σας.
 • Σχεδιασμό και υλοποίηση: Δημιουργούμε custom λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη την λειτουργικότητα, την αισθητική και την εμπειρία χρήστη.
 • Ενσωμάτωση: Συνδέουμε το custom development με υπάρχοντα συστήματα ή APIs, εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία.
 • Υποστήριξη: Προσφέρουμε after-sales υποστήριξη για τυχόν βελτιώσεις ή τροποποιήσεις.

Πλεονεκτήματα του Custom Development:

 • Απεριόριστη ευελιξία: Δημιουργούμε λύσεις που ταιριάζουν άψογα στις ανάγκες σας, χωρίς περιορισμούς από έτοιμα templates.
 • Βέλτιστη απόδοση: Ο custom κώδικας είναι γρήγορος, ασφαλής και αξιόπιστος, εξασφαλίζοντας άψογη εμπειρία χρήστη.
 • Συνεχής εξέλιξη: Η ιστοσελίδα σας μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί στο μέλλον, προσαρμοζόμενη στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.
 • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Μια μοναδική και λειτουργική ιστοσελίδα σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Κόστος Custom Development:

Λογικά, το Custom Development φέρει υψηλότερο κόστος σε σχέση με έτοιμες λύσεις. Η τιμή εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Ποικιλομορφία λειτουργιών: Όσο πιο περίπλοκες και εξειδικευμένες είναι οι απαιτήσεις, τόσο αυξάνεται το κόστος.
 • Χρόνος ανάπτυξης: Ο όγκος εργασίας και η χρονοβόρα υλοποίηση επηρεάζουν το κόστος.
 • Τεχνολογία: Η χρήση προηγμένων τεχνολογιών και frameworks μπορεί να αυξήσει το κόστος.

Παρόλα αυτά, η επένδυση στο Custom Development αποφέρει πολλαπλά οφέλη:

 • Αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού της επιχείρησής σας.
 • Ενίσχυση της brand σας.
 • Βελτίωση της εμπειρίας πελατών.
 • Αύξηση της παραγωγικότητας.
 • Δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Εάν η επιχείρησή σας έχει εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτεί μοναδικές λύσεις, το Custom Development αποτελεί ιδανική επιλογή. Η GNC διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για να υλοποιήσει το όραμά σας, προσφέροντας σας μια ιστοσελίδα υψηλής ποιότητας που θα ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Κόστος και λειτουργικότητα

Τεχνολογίες όπως HTML, CSS, JavaScript, REST API κ.α. προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα προσαρμογής και λειτουργικότητας. Όσο προσθέτουμε δυνατότητες και τεχνολογίες, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για σταθερότητα. Όλα το back end θα πρέπει να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά. Μέρος της περιόδου ανάπτυξης είναι το debugging. Εξασφαλίζουμε δηλαδή ότι όλα τα επιμέρους στοιχεία του site σας λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους χωρίς να εμφανίζουν προβλήματα.

Καθώς η τεχνολογία και οι απαιτήσεις της αγοράς συνεχίζουν να εξελίσσονται, η κατανόηση των παραμέτρων αυτών και η προσαρμογή σε αυτές είναι κρίσιμη. Η επένδυση σε μια ιστοσελίδα δεν είναι μόνο μια οικονομική δαπάνη αλλά και μια επένδυση στο μέλλον της επιχείρησης σου.

Κόστος και SEO

Το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας μπορεί να επηρεαστεί από το Search Engine Optimization. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην κατασκευή ιστοσελίδων μιας και σας βοηθάει να βρίσκεστε στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. 

Λειτουργίες και Σχεδιασμός:

 • Βελτιστοποιημένες λειτουργίες: Η ενσωμάτωση SEO-φιλικών λειτουργιών, όπως sitemap, breadcrumbs, και schema μπορεί να αυξήσει την ορατότητα της σελίδας.
 • Responsive design: Η δημιουργία ιστοσελίδας προσαρμοσμένης σε κινητά είναι απαραίτητη.
 • Γρήγορη φόρτωση: Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης απαιτεί πρόσθετες εργασίες, υποδομές και τεχνογνωσία.

Περιεχόμενο:

 • SEO copywriting: Η δημιουργία υψηλής ποιότητας, βελτιστοποιημένου περιεχομένου, μπορεί να αυξήσει το κόστος, ειδικά αν ανατίθεται σε επαγγελματίες.
 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών: Η διεξοδική έρευνα για να εντοπίσετε σχετικές λέξεις-κλειδιά μπορεί να κοστίζει και να είναι χρονοβόρα, αλλά είναι απαραίτητη για αποτελεσματικό SEO.

Τεχνική Βελτιστοποίηση:

 • Τεχνικός έλεγχος: Η διενέργεια ενός τεχνικού ελέγχου για να εντοπιστούν και διορθωθούν τυχόν προβλήματα βελτιώνει μακροπρόθεσμα την απόδοση ενός site.
 • On-page SEO: Η υλοποίηση on-page βελτιστοποιήσεων, όπως title tags, meta descriptions και headings, απαιτεί χρόνο και τεχνογνωσία.

Γιατί να Εμπιστευτείτε ένα Digital Agency για την Κατασκευή Ιστοσελίδας σας;

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας αποτελεί κρίσιμο βήμα για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο. Ενώ η εύρεση ενός “τυχαίου” επαγγελματία για την υλοποίηση της ιστοσελίδας σας μπορεί να φαντάζει δελεαστική λόγω χαμηλότερου κόστους, η συνεργασία με ένα αξιόπιστο digital agency φέρνει μαζί της πολλά ουσιαστικά οφέλη που εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη αξία και επιτυχία.

Εξειδικευμένη Γνώση και Συνολική Προσέγγιση:

Ένα digital agency όπως η GNC διαθέτει ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με βαθιά γνώση σε διάφορους τομείς, όπως:

 • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδων: Δημιουργία μιας λειτουργικής και ελκυστικής ιστοσελίδας που ταιριάζει στην ταυτότητα της επιχείρησής σας.
 • Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO): Βελτίωση της ορατότητας της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, προσελκύοντας οργανική επισκεψιμότητα.
 • Digital Marketing: Σχεδιασμός και υλοποίηση στρατηγικών για την προώθηση της ιστοσελίδας σας και την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.
 • Χρηστικότητα και Βελτιστοποίηση: Δημιουργία μίας ιστοσελίδας φιλικής προς τον χρήστη, προσβάσιμης από όλα τα devices όπως κινητά και tablets.

Η συνεργασία με τη GNC Web σας εξασφαλίζει μια ολιστική digital προσέγγιση, καλύπτοντας όλες τις απαραίτητες πτυχές μίας σύγχρονης ιστοσελίδας, πέρα από την απλή κατασκευή.

Εμπειρία και Αποτελεσματικότητα:

H GNC Web διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πλήθος κλάδων και έχει αναλάβει projects με διαφορετικές προκλήσεις και απαιτήσεις. Η τεχνογνωσία μας επιτρέπει να:

 • Εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές: Ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες για την υλοποίηση μίας άψογης ιστοσελίδας.
 • Αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα με αποτελεσματικότητα: Διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία για να επιλύσουμε τυχόν τεχνικά ζητήματα ή δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης.
 • Διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά το χρόνο: Στη GNC Web δουλεύουμε με οργάνωση και προγραμματισμό, σε συνεχή επικοινωνία με εσάς εξασφαλίζοντας την τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και την παράδοση της ιστοσελίδας σας στον προκαθορισμένο χρόνο και κόστος.

Συνεργαζόμενοι με τη GNC Web, αποφεύγετε καθυστερήσεις, λάθη και άσκοπες χρονοβόρες διαδικασίες, εξασφαλίζοντας ένα άψογο αποτέλεσμα.

Συνεχής Υποστήριξη και Συνεργασία:

Η συνεργασία δεν σταματά στην παράδοση της ιστοσελίδας. 

 • Τεχνική Υποστήριξη: Παρέχουμε υποστήριξη για τυχόν προβλήματα ή βελτιώσεις που μπορεί να χρειαστεί η ιστοσελίδα σας στο μέλλον.
 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Προσφέρουμε συμβουλές και καθοδήγηση για την βέλτιστη αξιοποίηση της ιστοσελίδας σας και την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.
 • Συνεχής Εξέλιξη: Συνεργαζόμαστε μαζί σας για την παρακολούθηση της απόδοσης της ιστοσελίδας σας και την υλοποίηση βελτιώσεων και προσαρμογών, λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και του κοινού σας.

Ενώ η αρχική επένδυση σε ένα digital agency μπορεί να φαντάζει υψηλότερη, στην πραγματικότητα αποδεικνύεται μια σοφή επένδυση που φέρνει πολλαπλά οφέλη:

 • Αύξηση της επισκεψιμότητας και των leads: Μία άψογα σχεδιασμένη και βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα προσελκύει περισσότερους χρήστες και αυξάνει τις πιθανότητες για μετατροπές σε πελάτες.
 • Ενίσχυση της brand awareness: Μία επαγγελματική ιστοσελίδα χτίζει το brand σας και σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.
 • Βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών: Μία γρήγορη και λειτουργική ιστοσελίδα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες, βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών σας.
 • Αύξηση των πωλήσεων: Μία αποτελεσματική ιστοσελίδα μπορεί να αυξήσει άμεσα ή έμμεσα τις πωλήσεις σας, ενισχύοντας την κερδοφορία σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας από 850€ + φπα

“Θέλω μια ιστοσελίδα, αλλά δεν έχω πολλά χρήματα…”. Στη GNC Web κατανοούμε τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε οικονομικά πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων, ξεκινώντας από από το βασικό πακέτο GNC Website με 850€ + ΦΠΑ.

Το βασικό πακέτο GNC Website περιλαμβάνει:

 • Γρήγορη ταχύτητα
 • Διασύνδεση με Mailchimp/μηχανισμός newsletter
 • Φόρμες επικοινωνίας για τους επισκέπτες/πελάτες σας
 • Αυτόματη προσαρμογή σε κινητά και tablet
 • Εντυπωσιακή κεντρική σελίδα
 • Βασικός μηχανισμός SEO
 • Εύκολο στη χρήση διαχειριστικό
 • Διασύνδεση με Google Analytics
 • Προσαρμογή template στα δικά σας brand χαρακτηριστικά
 • Blog
 • Μία γλώσσα
 • F.A.Q
 • Μηχανισμός GDPR/Cookies

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

 • Εμπειρία: Έχουμε πολυετή εμπειρία στη δημιουργία εντυπωσιακών και λειτουργικών ιστοσελίδων.
 • Προσιτές τιμές: Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας.
 • Προσαρμοσμένες λύσεις: Δημιουργούμε ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες σας.
 • Εστίαση στο αποτέλεσμα: Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Αυτή είναι η αφετηρία! Μαζί σας, για το επόμενο βήμα!

Η βασική μας προσφορά αποτελεί μια εξαιρετική αφετηρία για την ψηφιακή σας παρουσία. Στη GNC Web αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ταιριάζουν στους στόχους και τον προϋπολογισμό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να αναπτύξουμε μια προσφορά και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την ψηφιακή επιτυχία.

Μη χάνετε χρόνο.

Δείτε μετρήσιμα αποτελέσματα και εξασφαλίστε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη για την επιχείρησή σας.

Μην αρκείστε σε “τυχαίους” επαγγελματίες. Εμπιστευτείτε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας στη GNC Web και δείτε την επιχείρησή σας να ανθίζει!

To project σας, το επόμενο success story μας.

Ελάτε να συνεργαστούμε!

Επικοινωνήστε μαζι μας

Νέα & Ιδέες από το Blog

Διαβάστε όλες τις αναρτήσεις
Βράβευση για την GNC Web στα e-volution Awards 2024

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη βράβευση της GNC Web στα e-volution Awards 2024 στην κατηγορία Best in Jewelry, Watches & Accessories με το Bronze...

Black Friday 2023 – Απολογισμός και Ανάλυση

Το 2023, η Black Friday είχε μια αξιοσημείωτη επίδραση στην ελληνική αγορά. Τα καταστήματα, ανταποκρινόμενα στην αυξημένη ζήτηση, διεύρυναν την περίοδο των προσφορών, η οποία...

Διπλή βράβευση για τη GNC Web στα UX/CX Awards 2023

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η GNC Web τιμήθηκε με το Gold Award για την ιστοσελίδα της κορυφαίας νομικής εταιρίας Koutalidis Law Firm και το...

Digital Marketing για Fashion Brands

Στο σύγχρονο και ανταγωνιστικό κόσμο της μόδας, η επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την επιτυχία κάθε fashion brand.

Local Seo – Τοπικό SEO Τι είναι και πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας στα τοπικά αποτελέσματα της google

Μάθετε τα πάντα για την τοπική αναζήτηση της Google και διαβάστε συμβουλές για να κατακτήσετε την κορυφή των τοπικών αποτελεσμάτων.

Αύξηση πωλήσεων για eshop: 8 στοιχεία που πρέπει να προσέξετε

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του e-commerce! Η δημιουργία ενός e-shop είναι σίγουρα ένα σημαντικό βήμα για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να επεκτείνετε την...

To project σας, το επόμενο success story μας.

Ελάτε να συνεργαστούμε!

Επικοινωνήστε μαζι μας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή», συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.