Κατασκευή eshop

Δημιουργούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας, όπως ακριβώς το φαντάζεστε

Ήρθε η ώρα να κατασκευάσετε το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα;


Η ομάδα μας διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία, τεχνογνωσία & επαγγελματισμό που απαιτούνται ώστε το νέο σας eshop να είναι επιτυχημένο. Τι σημαίνει για εμάς αυτό; Να είναι τεχνολογικά άρτιο, να ολοκληρωθεί έγκαιρα, να υποστηρίζεται υπεύθυνα και κυρίως, να επιτυγχάνει τις επιθυμητές πωλήσεις & κερδοφορία.

Είτε διαθέτετε ήδη κάποιο φυσικό κατάστημα είτε όχι, για την επιτυχημένη δημιουργία και προώθηση ενός νέου ηλεκτρονικού καταστήματος χρειάζεται σωστή ανάλυση και σχεδιασμός που αφορά στις τεχνολογικές απαιτήσεις, την online εμπορική πολιτική και το πλάνο marketing για την προώθηση των πωλήσεων.

Όταν ξεκινούμε ένα νέο eshop, μελετούμε τις ανάγκες σας, αναλύουμε τις προτάσεις μας με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας και σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε ένα ολοκληρωμένο τελικό προϊόν για εσάς και τους πελάτες σας. Εν συνεχεία σας συμβουλεύουμε και σας υποστηρίζουμε πάντα.

Μερικά από τα έργα ηλεκτρονικών καταστημάτων που έχουμε κατασκευάσει τα τελευταία χρόνια αφορούν σε καταστήματα μόδας, eshop με ρούχα, eshop με παπούτσια, eshop με κοσμήματα & αξεσουάρ, eshop ηλεκτρικών συσκευών, βιβλιοπωλεία, λιανικές & χονδρικές πωλήσεις και απευθύνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έχοντας δουλέψει χρόνια με τους παραπάνω κλάδoυς, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν. Δικό μας μέλημα είναι το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι από την έναρξη της λειτουργίας του, επιτυχημένο και προσοδοφόρο για εσάς.

gncweb eshop development ecommerce

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

Ένα ολοκληρωμένο eshop θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να είναι φιλικό προς τον χρήστη, αισθητικά άρτιο, μοντέρνο, όμορφο, γρήγορο & ασφαλές ενώ παράλληλα είναι απαραίτητο να σχεδιάζονται και να εκτελούνται συγκεκριμένες ενέργειες που αφορούν στο digital marketing & στην προώθηση των προϊόντων με σκοπό την αύξηση του τζίρου.

Για να διασφαλίσουμε τα παραπάνω, από τα αρχικά στάδια της κατασκευής ενός νέου eshop, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στους παράγοντες που επηρεάζουν το SEO (Search Engine Optimization), την ταχύτητα φόρτωσης και το mobile responsiveness του νέου σας eshop, υιοθετώντας τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες και εφαρμόζοντας κανόνες και τεχνικές UX/UI (User Experience & User Interface) ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον τελικό χρήστη και υποψήφιο πελάτη σας.

Ορισμένοι από τους αυτοματισμούς που συνήθως υλοποιούμε έχουν να κάνουν με τη διασύνδεση του eshop με υπάρχον ERP, πύλες πληρωμών με τραπεζικά ιδρύματα για αποδοχή πιστωτικών καρτών ή e-wallet, δημιουργία πολιτικών υπολογισμού κόστους αποστολών, διασύνδεση του eshop με ταχυδρομικές εταιρίες για αποστολές των εμπορευμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και με μηχανισμούς διακράτησης και αύξησης πωλήσεων και επαναληπτικού marketing.

Ειδικότερα όσο αφορά στις ενέργειες για την προώθηση των προϊόντων του eshop και την αύξηση του τζίρου, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες και υλοποιούμε τεχνικές προσαρμοσμένες στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες που συνήθως περιλαμβάνουν διαφημιστικές καμπάνιες Google Ads, Facebook Ads & καμπάνιες newsletter, διασύνδεση με μηχανές σύγκρισης τιμών (όπως πχ το Skroutz), δημιουργία καταλόγου προϊόντων για το Facebook, το Instagram, το Google Merchant και άλλα.

Με λίγα λόγια, προσεγγίζουμε την κατασκευή του νέο σας eshop με ολοκληρωμένο τρόπο ώστε να αναπτύσσει τζίρο και κερδοφορία.

Πελάτες / Έργα

Ζητείστε σήμερα προσφορά για τη δική σας επιχείρηση

Μπορείτε να μας καλέσετε σήμερα στο τηλέφωνο 213.025.0031 ή να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε σχετικά με το νέο σας eshop ή website κι εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα για να σας στείλουμε προσφορά.    Ζητείστε να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε