Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε website υψηλών προδιαγραφών που διαθέτουν ταχύτητα & αισθητική.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι απλό έργο;


Εξαρτάται από τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί πολλά και εξαιρετικά εργαλεία που επιτρέπουν στους επαγγελματίες του χώρου μας, να δημιουργούμε πολύ εντυπωσιακές οπτικά ιστοσελίδες σε λιγότερο χρόνο και με μικρότερο κόστος απ΄ ότι στο παρελθόν. Και σίγουρα αυτή η εξέλιξη είναι προς όφελος όλων μας και κυρίως του πελάτη μας.

Έτσι, είναι φυσικό, η κατασκευή μιας ιστοσελίδας να φαντάζει ώς κάτι εύκολο. Αυτό ισχύει στο βαθμό εκείνο που η ομάδα που θα την κατασκευάσει διαθέτει πράγματι την απαραίτητη εμπειρία, τεχνογνωσία & επαγγελματισμό που απαιτούνται ώστε η νέα σας ιστοσελίδα να είναι εν τέλει επιτυχημένη. Τι σημαίνει για εμάς αυτό; Να είναι τεχνολογικά άρτια, να ολοκληρωθεί έγκαιρα, να υποστηρίζεται υπεύθυνα και κυρίως να επιτυγχάνει τους στόχους που έχετε θέσει.

gncweb development process web design

Είτε εκπροσωπείτε μια μικρή ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών τοπικού ενδιαφέροντος, είτε μια μεγάλη και πολύπλοκη σε δομή εταιρία παροχής υπηρεσιών διεθνούς εμβέλειας, για την επιτυχημένη δημιουργία και προώθηση μιας νέας σύγχρονης ιστοσελίδας απαιτείται η ανάλογη ανάλυση και σχεδιασμός που αφορούν στο αισθητικό αποτέλεσμα, την ολοκληρωμένη παρουσίαση, τα κείμενα, την ευχρηστία, την άρτια πλοήγηση, την ταχύτητα φόρτωσης, την εμφάνιση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και άλλα.

Πριν ξεκινήσουμε να κατασκευάσουμε ένα νέο website, συζητούμε μαζί σας το σκοπό και τους στόχους της νέα σας ιστοσελίδας και  αφού μελετήσουμε τις ανάγκες σας τότε σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας και εν συνεχεία με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε ένα ολοκληρωμένο τελικό προϊόν για εσάς και τους πελάτες σας. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, σας συμβουλεύουμε και σας υποστηρίζουμε.

Μερικά από τα έργα κατασκευής ιστοσελίδων που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια αφορούν σε website για μικρές και μεγάλες  εμπορικές επιχειρήσεις & επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών όπως ξενοδοχεία & ενοικιαζόμενες βίλες, εταιρίες εξαγωγών ελληνικών προϊόντων, εισαγωγικές εταιρίες, κατασκευαστικές εταιρίες, ιατρικά κέντρα & κλινικές, λογιστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ, ιδιώτες ιατρούς, καλλιτέχνες, σχεδιαστές μόδας, ειδησεογραφικά portal & blog, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, εστιατόρια, startup εταιρίες, website για αυτόνομα one-off events όπως συνέδρια & γάμους και άλλες. Όλα τα παραπάνω απευθύνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έχοντας δουλέψει χρόνια με τους παραπάνω κλάδoυς, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν. Δικό μας μέλημα είναι η νέα σας ιστοσελίδα να είναι από την έναρξη της λειτουργίας της, επιτυχημένη και προσοδοφόρα για εσάς.

gncweb eshop development web design

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

Μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να είναι φιλική προς τον χρήστη, αισθητικά άρτια, μοντέρνα, όμορφη, γρήγορη, ασφαλής και αναγνωρίσιμη από τις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα, για ακόμη μεγαλύτερη αποδοτικότητα, είναι επίσης χρήσιμο να σχεδιάζονται και να εκτελούνται συγκεκριμένες ενέργειες που αφορούν στο digital marketing & στην προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει η επιχείρησή σας.

Κάθε έργο που κατασκευάζουμε και προωθούμε είναι για εμάς μοναδικό. Για να διασφαλίσουμε τα παραπάνω, από τα αρχικά στάδια της κατασκευής μιας νέας ιστοσελίδας, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στους παράγοντες που επηρεάζουν το SEO (Search Engine Optimization), την ταχύτητα φόρτωσης και το mobile responsiveness του νέου σας website, υιοθετώντας τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες και εφαρμόζοντας κανόνες και τεχνικές UX/UI (User Experience & User Interface) ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον τελικό χρήστη και επισκέπτη της ιστοσελίδας.

Πέρα από τις συνηθισμένες βασικές λειτουργίες όπως πχ φόρμες επικοινωνίας, διασύνδεση Social Media, newsletters κλπ, ορισμένοι από τους αυτοματισμούς που συνήθως κατασκευάζουμε αφορούν σε ειδικές φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπηρεσιών ή προϊόντων, καταλόγους προϊόντων, περιοχή μελών, εγγραφές σε υπηρεσίες και άλλα.

Με λίγα λόγια, προσεγγίζουμε την κατασκευή της νέας σας ιστοσελίδας  με ολοκληρωμένο τρόπο ώστε να επιτύχει τους στόχους που έχετε θέσει.

Πελάτες / Έργα

Ζητείστε σήμερα προσφορά για τη δική σας επιχείρηση

Μπορείτε να μας καλέσετε σήμερα στο τηλέφωνο 213.025.0031 ή αν συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε σχετικά με το νέο σας eshop ή website κι εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα για να σας στείλουμε προσφορά.    Ζητείστε να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε